10 مورد که در هنگام خرید دوربین های مداربسته و امنیتی باید در نظر بگیرید

آخرین بروز رسانی: 27 اردیبهشت 1402
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

در هنگام خرید دوربین های مداربسته و امنیتی باید به 10 نکته ذیل توجه داشته باشید تا بتوانید انتخابی درست و با توجه به بودجه و نیاز خود انجام دهید.

1. مشخص کنید چه بودجه ای را می توانید صرف خرید کنید.

2. مشخص کنید که دوربین را برای داخل یا خارج ساختمان می خواهید.

3. مشخص کنید هدف استفاده از دوربین چیست.

4. مشخص کنید که فیلم برداری به صورت گسسته یا پیوسته باشد.

5.مشخص کنید که نیاز به دید در شب دارید.

6.مشخص کنید به چه رزولوشنی نیاز دارید.

7..مشخص کنید چه اتصالاتی نیاز دارید.

8. مسائل نرم افزاری را در نظر بگیرد.

9.موقعیت مکانی را در نظر بگیرید.

10.در حال مشاهده مکان موارد درخواستی بالا را در نظر بگیرید.

 یک دسته بندی کلی از نظر تکنولوژی ساخت دوربین ها:

پرکاربردترین دوربین های مدار بسته از نظر تکنولوژی ساخت و نحوه کار در ایران به سه گروه کلی تقسیم می شوند .

۱ – دوربین های آنالوگ

۲ – دوربین های AHD

۳ – دوربین های IP

از شکل ظاهری دوربین ها به راحتی نمی توان به فناوری و تکنولوژی به کار رفته در آن پی برد . در دوربین های آنالوگ سیگنال تصویری که توسط سنسورهای تصویر (خواه از نوع CCD باشد یا CMOS) ایجاد می شوند توسط یک تقویت کننده تصویر تقویت شده و مستقیما در خروجی دوربین آماده ارسال به DVR برای ضبط است. از ویژگی های بارز این دوربین ها ارزان قیمت بودن و سادگی ساختار داخلی آنهاست و از معایب آن کیفیت پایین تصویر نهایی و نویزپذیری بالای خط انتقال تصویر آن است.

دوربین های AHD یک نسل بالاتر از دوربین های آنالوگ هستند که تصاویر دیجیتال را با کیفیت ۷۲۰p یا ۹۶۰p و یا بالاتر را با کابل RG۵۹ یا RG۶ ارسال می کنند. این دوربین ها از دوربین های آنالوگ گرانتر و از دوربین های IP ارزانتر هستند.

دوربین های IP تصاویر دریافت شده از سنسور تصویر را پس از فیلتر کردن و تقویت ، تبدیل به داده های دیجیتال می کنند تا در بستر یک شبکه اترنت در هر نقطه دیگری از شبکه قابل دریافت و ذخیره سازی باشد. از مزایای بزرگ دوربین های IP می توان به کیفیت بالای تصاویر، مصونیت بالای خط انتقال تصویر، قابلیت زوم اپتیکال تا ۴۰ برابر، ادغام کردن کابل تغذیه دوربین در کابل انتقال تصویر (POE) ، قابلیت PTZ یا حرکت افقی و عمودی دوربین توسط کنترلر PTZ و ارسال تصویر با کیفیت به صورت بی سیم در بستر WiFi اشاره کرد. دوربین های IP تصاویر را برای ذخیره سازی به دستگاهای موسوم به NVR  می فرستند. شاید بتوان گفت بزرگترین مسئله دوربین های IP در راه همه گیر شدن عدم وجود بستر ارتباطی با کیفیت اینترنت و هزینه راه اندازی اولیه بالای آن است.

منبع : http://www.amordaad.ir